Top 10 blogs 2013

    

Top 10 deBugged blogs 2012Via het Rentokil blog willen we op een leuke manier meer te vertellen over ongedierte en ongediertebestrijding. Wij zijn van mening dat inzicht in hoe een ongedierteplaag ontstaat en het daardoor voorkomen van ongedierte, veel beter dan het bestrijden van een plaag. Via de blog geven we advies en informatie aan mensen die op zoek zijn naar antwoorden op hun vragen over ongedierte. Als je wilt weten wat dat vreemde insect in de vensterbank is, of waarom je ook in de winter last hebt van muggen, dan geven wij hier de antwoorden.

Op deze plek willen we ook iedereen bedanken die de blogs heeft gedeeld via social media. Mede dankzij jullie hebben nog meer mensen informatie gekregen over veel voorkomende ongedierteproblemen in huis of op het werk.

Onderstaand de tien meest gelezen blogs van 2013:

 1. Gefeliciteerd, ook jij hebt tapijtkevers
  Larven van tapijtkevers zitten regelmatig in spouwmuren, of in vogelnesten. In de spouwmuren leven ze van dode insecten en dode muizen.
 2. Bedwantsen in het hotel?
  Rentokil geeft een aantal slimme tips om te voorkomen dat je bedwantsen of bedbugs vanaf je vakantieadres meeneemt naar huis
 3. 10 weetjes over wespen
  Wespen zijn heel nuttig, doordat ze veel vliegen en muggen eten. In deze blog lees je nog 10 andere interessante feitjes over wespen.
 4. Bedwantsen in huis
  Hoe herken je of je last hebt van bedwantsen? Bloedvlekjes in bed in een signaal, maar ze laten nog meer sporen achter. En wat kun je tegen bedwantsen doen?
 5. Papiervisjes
  Het papiervisje is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste, maar nog relatief onbekende, plagen van Nederland.
 6. Pas op voor oplichter in ongediertebestrijding
  In het programma Pas Oplichters van SBS6 was te zien hoe gemakkelijk bewoners een rattenplaag direct laten oplossen. Pas op voor oplichters!
 7. Bijzondere wespennesten
  De ongediertebestrijders van Rentokil komen tijdens hun werk wespennesten tegen op de meest bijzondere plaatsen. Bekijk hier de foto’s.
 8. Een wespennest op een bijzondere plaats
  Een wespennest kan overal zitten, in de spouwmuur, onder de dakrand, in de schuur. Maar soms ook op heel onverwachte plaatsen, zoals onder een zonnescherm.
 9. 5 tips om vlooien te voorkomen
  Niemand wil van vakantie terugkomen in een huis vol vlooien. Volg deze 5 tips en voorkom een vlooienplaag.
 10. Connect – muizenbestrijding 2.0
  Een alarm dat afgaat zodra een muis inbreekt? Het kan met Connect van Rentokil. Connect laat niet direct loeiende alarmen afgaan, gelukkig niet!

De best gelezen blog mag ook niet ontbreken vinden wij, helemaal niet omdat deze op de laatste dag van 2012 is geschreven.

Last van muggen in de winter
Muggen kunnen ook in de winter behoorlijke overlast veroorzaken. In onze warme huizen kunnen ze zich het hele jaar door voortplanten.

 

Duivenpoep en ander duivenongemak
Ongedierte het boekje te buiten

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *