RMV en LIV beursdagen succes voor Rentokil

    

IMG-20160223-WA0003

Het waren voor ons spectaculaire beursdagen op de RMV en LIV beurzen in Venray. We hebben veel klanten en geïnteresseerde bezoekers mogen verwelkomen in onze stand waar we verschillende activiteiten aanboden. Zo kon je vragen stellen over de recente wetswijziging omtrent het buitengebruik van rodenticiden (gif). Wat ons opviel was, dat veel bezoekers vooral geïnteresseerd waren in hoe wij ratten en muizen buiten bestrijden. “Bestrijden jullie bruine ratten en muizen dan met klemmen? Want gif buiten plaatsen, mag vanaf volgend jaar écht niet meer. Wil je het nog wel blijven doen dan zijn er allerlei strenge regels en criteria waar je aan moet voldoen.” Gelukkig voldoet Rentokil als gecertificeerde ongediertebestrijder aan alle strenge regels en criteria die worden gesteld, dus we blijven je effectief ontzorgen op het gebied van ongediertepreventie en -bestrijding, óók na 1 januari 2017. Met ons als partner, ben je verzekerd dat muizen, ratten en vliegen op de juiste manier effectief worden bestreden. Wil je het zelf blijven doen? Dan kunnen wij de wetswijziging kort en bondig toelichten via een studielezing, zodat je meteen weet wat je moet doen om aan de eisen te voldoen en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Je kunt een studielezing aanvragen door een mail te sturen naar agro@rentokil.com.

Verrassing Beursactie Drone met Camera

Een andere activiteit tijdens de beursdagen was de mogelijkheid tot het winnen van een Drone met Camera. Bezoekers maakten kans op de Drone door zich te abonneren op de Rentokil Agro nieuwsbrief via het bonnenboekje of de flyer die in onze stand lag. In deze nieuwsbrief houden wij klanten en geïnteresseerden op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent ongediertebestrijding en delen wij met onze tips hoe je muizen, ratten en vliegen het best kan weren. Er hebben zich in totaal ongeveer 500 nieuwe leden aangemeld. Door het succes van deze actie, verloten wij niet één maar twee Drones met Camera. Verrassing! Wilt u op de hoogte gehouden worden van ongediertepreventie en –bestrijding in de agrarische sector, schrijf je dan in voor de Rentokil Agro nieuwsbrief. E-mail naar agro@rentokil.com.

11111

De sluipwesp parasiteert op de vliegenpop

Vliegen irriteren niet alleen het vee

En natuurlijk kon je ook de biologische vliegenbestrijders in levende lijve bewonderen, de sluipwespen en de roofvliegen. Zij voorkomen dat de vlieg zich überhaupt kan ontwikkelen. Wat ons erg opviel is dat vooral vrouwen een grote hekel hebben aan vliegen en er direct wat aan willen doen. Vandaar dat menig agrariër door zijn vrouw de stand in werd getrokken, om nu toch maar eens onmiddellijk wat te doen aan die vliegen! Behalve dat vliegen het vee irriteren, zijn ze in huis of op het terras ook niet welkom. Ze zijn vies en het maakt het toch allemaal minder gezellig. Kortom vliegen irriteren het hele gezin! Vandaar de grote interesse voor biologische vliegenbestrijding, waardoor je vliegenoverlast voorkomt, in plaats van achteraf met gif bestrijdt voor een bedrijf en huis vrij van vliegenoverlast.

Kortom, het waren leuke, informatieve en inspirerende beursdagen. Op 1 t/m 3 november 2016 staan wij op de RMV beurs in Hardenberg, met nieuwe activiteiten en een nieuwe beursactie. We zien je graag in onze stand!

Verbod buitengebruik van gif voor agrariërs?
Een "reuzen" rat op de BBQ?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *