Rentokil wint 2016 UK IT Industry Award

    

Rentokil Initial heeft met PestConnect de 2016 UK BCS IT Industry Award gewonnen voor het beste Internet of Things project. De UK IT Industry Awards zijn één van de langst bestaande en meest prestigieuze awards in hun soort. Met dit IoT project heeft Rentokil Initial zes andere, sterke finalisten in deze categorie verslagen. Er wordt gekeken naar de ontwikkelingen en de inzet van IoT in de laatste 12 maanden. De bijdrage van individuele personen, projecten, organisaties en technologieën die voorop hebben gelopen in het gebruik van Internet of Things worden hierin meegenomen.

Winnaars UK IT Industry AwardsRentokil Initial heeft samen met PA Consulting Group een IoT platform in de Google-cloud ontwikkeld voor de Pest Control divisie van Rentokil Initial. PestConnect verzamelt continu real-time data en verzendt berichten als een val geleegd moet worden of als deze bijvoorbeeld onderhoud nodig heeft.

Dat houdt in dat Rentokil Pest Control 24/7 het pand van de klant in de gaten kan houden en zowel Rentokil als de klant direct zicht heeft op een mogelijke besmetting vóórdat deze uit de hand loopt en schadelijke gevolgen kan hebben voor de klant. Niet alleen data over de werkende processen, maar ook data over de klant wordt verzameld om de klant zo een verbeterde service te kunnen bieden.

Brad Kilshaw, Google’s EMEA Head of Partnerships zei: “We zijn heel erg blij met de fantastische erkenning voor dit marktveranderende project van onze strategische partner, PA Consulting en we zijn ook onder de indruk van de innovatie die geleverd is zowel door PA Consulting als Rentokil Initial.”

5 Films die met Rentokil heel anders zouden zijn afgelopen
Ook muizen houden van Kerst

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *