Rentokil op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

    

rentokil-op-gastvrij-rotterdamRentokil Pest Control staat op 23, 24 en 25 september 2013 op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Een fantastisch evenement waar vele horeca professionals naar toe gaan. Rentokil Pest Control is op de beurs aanwezig, op de stand van Koninklijke Horeca Nederland ledenvoordeel, standnummer 501. Dit is een gezamenlijke stand waar leveranciers van KHN de voordelen van hun producten en diensten aan de horeca laten zien.

Op dit moment is de beurs in volle gang. Onder het genot van een hapje en een drankje spreken de accountmanagers van Rentokil met standbezoekers over de diensten van Rentokil Pest Control. Muizen, ratten, kakkerlakken en vliegen zijn ongediertesoorten waar veel horecaondernemers wel eens mee te maken krijgen. Voor deze ongediertesoorten heeft Rentokil effectieve bestrijdingsmethoden. Daarnaast zijn in de stand de Radar en de Luminos insectenlamp te zien, twee innovatie oplossingen voor respectievelijk muizen en vliegende insecten.

Gastvrij Rotterdam is geopend op maandag 23 en dinsdag 24 september van 11.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag 25 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. Rentokil Pest Control is te vinden op standnummer 501.

Bedwantsen in huis
Stadsduiven

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *