PestConnect – Hoe het werkt

    

PestConnect

De strenge wetgeving op gebied van ongediertebestrijding in bedrijfstakken als de voedingsmiddelenindustrie, restaurants en cafésgezondheidszorg en farmacie vraagt zowel om effectieve bestrijding als om gedetailleerde en uitgebreide rapportagemogelijkheden om te voldoen aan auditeisen. Rentokil Pest Control biedt u dit dankzij PestConnect samen met het digitale rapportagesysteem myRentokil.

PestConnect logo

PestConnect proces

Het PestConnect proces is te onderscheiden in vijf verschillende stappen. Deze vijf stappen worden hieronder toegelicht.

Monitor - PestConnect

Continue monitoring van uw bedrijfslocatie door middel van Rentokil’s innovatieve PestConnect oplossing. Deze PestConnect units maken gebruik van vooraanstaande infrarood technologie. De units die in uw bedrijfspand geplaatst zijn, monitoren constant op de aanwezigheid van muizen. Iedere muis die gevangen wordt in deze muizenval, wordt hierbij automatisch geregistreerd.

 

Alert - PestConnect

Zodra de PestConnect unit wordt geactiveerd, wordt er een bericht verstuurd naar een controlepaneel op locatie. Dit paneel zendt vervolgens binnen 60 seconden een bericht naar de server van Rentokil. De informatie wordt automatisch geüpdatet in het digitale rapportagesysteem myRentokil. Dit geeft u een volledig beeld voor audits, inclusief informatie over de tijd en locatie van de ongedierteactiviteit. Er wordt tevens een melding verstuurd naar de klant en naar de servicemedewerker van Rentokil.

 

Respond - PestConnect

Zodra de melding is ontvangen, zal de servicemedewerker van Rentokil bij u langskomen om de dode muis uit de muizenval te verwijderen en op te ruimen. Hij stelt de muizenval tevens opnieuw in voor detectie.

 

Report - PestConnect

Alle informatie over het servicebezoek wordt vastgelegd in het unieke digitale rapportagesysteem myRentokil. Dit systeem is 24/7 toegankelijk en biedt toegang tot real-time informatie, wat u in staat stelt om risico’s, aanbevelingen en trends te identificeren. myRentokil biedt tevens handige functies als trendanalyses, interactieve plattegronden van uw bedrijfslocaties en audit checklists.

 

Optimise - PestConnect

Gedurende het bezoek zal de servicemedewerker het bedrijfspand inspecteren om op die manier eventuele ongedierteplagen te identificeren. Daarnaast zal de servicemedewerker preventieve maatregelen aanbevelen die nodig zijn om de Integrated Pest Management (IPM) strategie te optimaliseren.

 

Voordelen van PestConnect voor uw bedrijf

Het gebruik van vooraanstaande technologie stelt Rentokil in staat om unieke ongediertebestrijding en -preventie te bieden. Deze vooraanstaande technologie biedt u en uw bedrijf:

  • Continue geautomatiseerde monitoring en bescherming tegen plaagdieren.
  • Effectieve en directe behandeling om zo negatieve gevolgen van plaagdieren voor uw bedrijf te beheersen.
  • Snelle reactie van ervaren servicemedewerkers die de bron van de besmetting kunnen ontdekken en eventuele verdere stappen kunnen ondernemen.
  • Toegankelijke en real-time rapportages geven u direct online inzicht in de status van incidenten.
  • Verbeterde naleving van audits biedt extra zekerheid aan externe auditors.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van PestConnect en myRentokil of wilt u graag een gratis bedrijfsinspectie? Neem dan nu contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

Ratten: 's werelds meest schadelijke plaagdieren
Papiervisjes als ongewenst boekenweekgeschenk

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *