myRentokil Smartphone App

    

myRentokil-smartphone-appAls je verantwoordelijk bent voor de ongediertebestrijding binnen jouw bedrijf moet je er tegenwoordig toch niet meer aan denken dat je elke keer als de bestrijdingstechnicus is geweest de map erbij moet pakken om de huidige situatie te bekijken en alle aanbevelingen te bekijken en op te volgen? Dat doe je toch heel gemakkelijk digitaal?

Nou geloof ik best dat er mensen zijn die het toch allemaal liever in een map hebben. Totdat je weet wat de voordelen zijn van alles digitaal op één plek hebben. Natuurlijk is een map makkelijk, die staat misschien wel op je bureau, vertoont nooit kuren (zoals je computer wel eens doet) en kun je altijd pakken. Je neemt het blaadje met de aanbevelingen uit de map en loopt hiermee het bedrijf door, ondertussen de aanbevelingen opvolgend. Zie je je al met je laptop of desktop computer door het bedrijf lopen?

Maar vergeet jij wel eens het blaadje weer terug te doen in de map? Ik zou dat geheid vergeten. Ik kom terug en er staat al weer iemand aan mijn bureau, de telefoon gaat of er is een dringende mail. Blaadje beland op de stapel en na 8 weken vraagt de bestrijdingstechnicus waar zijn verslag van het vorige bezoek was. Euhm…

myRentokil-ongedierterapportageMet myRentokil hoeft dat niet meer. myRentokil is namelijk ook beschikbaar op de smartphone, door middel van een app die je kunt downloaden in de App Store of in Play Store. De inloggegevens zijn hetzelfde als de desktop myRentokil versie. Je hoeft ook niets extra’s af te sluiten om de app te kunnen gebruiken, heb je toegang tot myRentokil, dan heb je ook toegang tot de app.

Ideaal toch? In plaats van je blaadje met aanbevelingen, pak je nu je telefoon. In de app staan onder andere de aanbevelingen en de ongedierteactiviteit van de laatste 90 dagen. In de app kun je de aanbeveling direct beheren. Je hoeft dus niet alsnog pen en papier mee te nemen om iets op te schrijven, nee, je typt meteen in je telefoon welke maatregelen je hebt genomen en je kunt de aanbeveling ook direct sluiten als dat aan de orde is. Alles wat je in de app doet, is ook zichtbaar in de desktop versie van myRentokil.

Dus vanaf nu, nooit meer papierwerk, nooit meer bezoekverslagen kwijt, of in het ergste geval de hele map

En een ander voordeel van myRentokil is dat meerdere mensen de ongediertesituatie kunnen beheren. Houd jij alleen de activiteit bij en volgt iemand anders de aanbevelingen op? Dan krijgen twee personen een inlog en toegang om de activiteiten rondom ongediertepreventie en ongediertebestrijding up to date te houden.

Wil je meer weten over myRentokil? Neem contact met ons op.

 

Vangt jouw kat wel eens een muis?
Vlooientheater? Leuk, maar niet thuis!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *