Na de LIV beurs in Hardenberg een Drone winnen?

    

win-een-drone-liv-hardenbergAltijd al je bedrijf van boven willen bekijken, en er dan een mooie foto van maken? Of kijken of je op het land een muis ziet lopen? Tijdens de LIV beurs in Hardenberg maak je bij Rentokil kans op een Drone met camera!

Met de Drone kun je tot 50 meter hoogte je land bekijken en fotograferen. Je kunt met de Drone bijvoorbeeld heel makkelijk zien waar er onkruid is, waar er moet worden bij gemest of waar het land droog staat en er gesproeid moet worden. Dan hoef je niet in je tractor te stappen om ter plekke de situatie te bekijken. Scheelt ook weer tijd!

Om kans te maken op deze Drone, moet je je tijdens de beurs inschrijven voor onze Agro nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor inschrijven bij onze stand 153 op de LIV beurs in Hardenberg. Onze Rentokil collega zal je dan een inschrijfkaart geven en op deze kaart kun je je naam, e-mail adres, telefoonnummer en bedrijfsvoering invullen. In de eerstvolgende Rentokil Agro nieuwsbrief maken we bekend wie de gelukkige winnaar van de Drone is.

In de Rentokil Agro nieuwsbrief staat informatie over ongediertebestrijding specifiek voor het agrarische bedrijf. Want ongediertebestrijding bij een agrariër is echt andere koek. Daarom hebben wij bij Rentokil een speciaal Agro team dat gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte bij de agrariër. Wij hebben veel ervaring hiermee en willen dit via de nieuwsbrief dus ook delen. In nieuwsbrief delen wij naast informatie over ongediertebestrijdingsmogelijkheden op het agrarische bedrijf bijvoorbeeld ook tips over hoe je ongedierte het beste kan voorkomen en wat je eventueel zelf nog kunt doen.

Via de nieuwsbrief houden wij je ook op de hoogte over de ontwikkelingen en activiteiten rondom ongediertebestrijding van Rentokil Agro. Zo laten wij je weten wanneer wij KBA cursussen of kennisbijeenkomsten geven en wanneer je je hiervoor kunt inschrijven. Wij delen graag onze kennis en expertise (ook via lezingen die wij doen voor studieclubs).

Mocht je vragen hebben, kun je ook via de nieuwsbrief makkelijk contact met ons opnemen.

Dus, wil je kans maken op een Drone en altijd op de hoogte zijn omtrent ongediertebestrijding? Schrijf je dan tijdens LIV in voor onze nieuwsbrief. Wij zien je graag bij de LIV beurs in Hardenberg, op onze stand 153!

Begin op tijd, want de tijd vliegt voorbij!
Global Handwashing Day: tien weetjes over handhygiëne

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *