Een online systeem klinkt modern maar is het ook handig?

    

myRentokil-ongedierterapportageNa elk bezoek dat wij afleggen aan bedrijven, zorgen wij voor een rapportage over onze bevindingen en aanbevelingen. Deze worden dan op papier gezet en in een informatiemap bewaard. Vaak genoeg komt het echter voor dat wij, als servicemedewerkers, aan het begin van ons bezoek naar de map vragen en deze niet te vinden is of door iemand meegenomen is naar een plek waar niemand er iets aan heeft. In de map zit echter, buiten de rapportages, belangrijke informatie over bijvoorbeeld de gebruikte soorten biociden. In veel bedrijven is dit zelfs verplicht om bij de hand te hebben bij bijvoorbeeld een audit.

Steeds meer klanten ervaren het gemak van ons online systeem, MyRentokil. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom anderen je voorgingen en voor MyRentokil kozen. Zo heb je altijd en overal toegang tot de gegeven informatie. Zelfs als je een dag niet in het bedrijf aanwezig bent of op een andere locatie aan het werk bent, kun je altijd alle bevindingen en aanbevelingen nalezen en zien wat onze medewerker heeft gedaan. Het is makkelijk om deze aanbevelingen door te sturen naar bijvoorbeeld de technische dienst zodat zij deze kunnen oppakken. Je kunt online je aanbevelingen beheren en afsluiten. Om op potentiële risico’s te anticiperen kun je trendanalyses maken van ongedierte activiteit en ook kun je rapportages op maat maken. Daarnaast heb je alle, meest recente, documenten op één plaats en kan de informatie niet kwijtraken, omdat iemand de informatiemap eens ergens anders heeft gelegd dan gebruikelijk. Als er dan bijvoorbeeld een audit plaats vindt is dus alle gewenste informatie altijd binnen handbereik, waar je ook bent op dat moment.

myRentokil-smartphone-appNieuw binnen myRentokil is een app voor op de smartphone. Met de app heb je nu echt overal toegang tot de aanbevelingen van de servicemedewerker en de ongedierteactiviteit. Handig als je verantwoordelijk bent voor de ongediertebestrijding binnen een groot bedrijf. Met de app kun je de aanbeveling van de servicemedewerker altijd op de exacte locatie nog even nalezen en direct afhandelen en sluiten. Voor uitgebreide informatie over de ongediertesituatie kun je gebruik maken van de myRentokil desktop versie.

Wil je ook graag overstappen op MyRentokil of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of spreek de servicemedewerker hierop aan.

Muizen bestrijden
Zwarte ratten, de uitzondering op de regel

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *