Een insect proeven, advies inwinnen of meedoen met de poll tijdens #Pestaurant

    

insecten-eten-durf-jij-het-aan-pestaurantOp 4 juni maken veel mensen ter wereld kennis met insecten als voedsel tijdens de pop-up Pestaurants. In 11 verschillende landen, waar insecten normaal gesproken niet op de menukaart staan, wordt #Pestaurant georganiseerd. Naast het eten van insecten vestigen we, in Nederland, de aandacht ook op de verschillende soorten ongedierte waar we mee te maken hebben. Maar waar ter wereld je ook woont, ongedierte kan altijd vervelende problemen geven.

Tijdens de wereldwijde Pestaurant dag zullen we ongewone snacks serveren voor degenen die avontuurlijk genoeg zijn om ze te proeven. Patricia van Bugalicious heeft een aantal heerlijke insecten-hapjes gemaakt en kan tijdens #Pestaurant meer vertellen over het eten van insecten. Waarschijnlijk maakt zij ter plekke ook een aantal heerlijke hapjes met sprinkhanen. Ik durf het wel aan denk ik, jij ook?

Als wij je niet kunnen verleiden met deze heerlijke snacks, dan kun je natuurlijk alsnog langskomen. Maak gebruik van de gelegenheid om net een van onze experts over ongedierte en eventuele ongedierteproblemen te praten. Wij geven tijdens #Pestaurant graag vrijblijvend advies over hoe ongedierteplagen voorkomen kunnen worden. Dus heb je een vraag over de zomerinsecten wespen, mieren, vliegen of vlooien, kom dan langs.

Heb je een ‘beestje’ in huis, maar heb je geen idee wat het is. Kom dan ook langs. Vang het insect en neem het mee, of maak er een foto van. Onze Entomoloog (insectendeskundige) Peter Timmermans is de hele dag aanwezig om vragen over ongedierte te beantwoorden en insecten te determineren.

Durf je geen insect te proeven en heb je geen vragen over ongedierte, kun je alsnog naar #Pestaurant komen. Laat ons weten welk ongedierte jou het meest doet huiveren! Spring je op een stoel bij het zien van een muis, ren je weg van spinnen of schrik je iedere keer weer als een duif vlak voor je langs vliegt? Stem op jouw engste ongedierte. Na #Pestaurant onthullen we de top 3 van het meest gevreesde ongedierte.

Zin om langs te komen? #Pestaurant staat op 4 juni 2014 tussen 9.30 – 17.00 uur in Winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht. Je kunt ons vinden tegenover de Albert Heijn, ingang Moreelsepark.

Zet je tanden in een insect in het #Pestaurant Restaurant
De #Pestaurant challenge, durf jij het aan?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *