Connect – muizenbestrijding 2.0

    

Radar mouse trapEen alarm voor inbrekende mensen is heel normaal, we kennen het allemaal. Een alarm voor de inbrekende muis is iets nieuws. Muizen kunnen bij veel bedrijven nog onopgemerkt binnendringen door een gat in de muur, of door een deur die op een kier staat. Stel je eens voor, een muis die zich direct verraadt zodra hij je bedrijfspand is binnengedrongen. Met Connect van Rentokil kan het! Connect laat niet direct loeiende alarmen afgaan, gelukkig niet! Door middel van een sms bericht weet de Rentokil servicemedewerker dat er een muis is gevangen en door middel van een melding in PestNetOnline wordt de klant op de hoogte gebracht van de gevangen muis.

Ieder bedrijf heeft wel een afdeling waar absoluut geen muizen aangetroffen mogen worden, productieruimtes, IT-ruimte, enzovoorts. Met de traditionele manier van ongediertebestrijding is alleen de situatie zoals tijdens het laatste bezoek van de ongediertebestrijder bekend. Hoe de situatie nu is, is niet bekend. In de afgelopen weken of dagen kan ineens een muizenfamilie zijn binnengedrongen of via een levering binnen gelaten zijn. Erg vervelend, vooral als er een audit is vlak na een levering vol muizen en je bent niet op de hoogte.

Connect, in combinatie met de reguliere inspecties, is een eerste stap in het voorgoed veranderen van de manier van ongediertebestrijding. Tijdens de reguliere inspecties controleert de Rentokil servicemedewerker de gehele ruimte. Connect ‘inspecteert op muizen’ als de servicemedewerker er niet is.

Hoe Connect werkt, schematisch overzicht

Onverwachts dichtgeklapte muizenvallen met dode muizen komen met Connect niet meer voor. De situatie op de dag van de audit is voor Connect klanten geen verassing meer. PestNetOnline laat de actuele status van alle Connect Radar muizenvallen én alle bevindingen die tijdens de reguliere inspectie worden opgemerkt zien. Door de dagen voor de audit via PestNetOnline de situatie in de gaten te houden kun je de auditor precies vertellen wat de situatie is op dit moment.

Connect beschermt bedrijven tegen muizen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Connect doet dit met behulp van de gifvrije muizenval Radar. De Radar vangt de muis, doodt de muis op humane wijze en verstuurt direct een melding naar het Connect systeem. Met behulp van de nieuwste technologie, waarschuwt Connect onmiddellijk de Rentokil servicemedewerker zodra muizenactiviteit wordt waargenomen. De servicemedewerker verwijdert de muis uit de Radar en zoekt uit hoe de muis het bedrijf kon binnendringen.

Gefeliciteerd, ook jij hebt tapijtkevers
Bedwantsen in het hotel?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *