Bedwantsen, ondersteuning voor hoteliers

    

Als de housekeeping weet wat de signalen van bedwantsen zijn, kunnen zij eventueel aanwezige bedwantsen snel ontdekken. Nog voordat het een plaag wordt. Rentokil beschikt over een taalloze online bedwantsen training voor housekeeping. De housekeeping medewerkers kunnen deze training op een geschikt moment volgen. Daarnaast bieden wij ook klassikale trainingen voor de housekeeping over bedwantsen en andere veel voorkomende ongediertesoorten in hotels.

Tekst video

Rentokil ondersteunt de hotels op diverse manieren. Dat is door middel van het geven van presentaties, zoals hierachter plaats vindt. We hebben ook online trainingen, waarbij de directie samen met de housekeeping dagelijks de training kan verzorgen. En voor de housekeeping beschikken wij over kaartjes waarin ze kunnen lezen wat ze kunnen doen om bedwantsen zo snel mogelijk te traceren.

Bedwants-close-upEen goede ondersteuning krijgen is heel belangrijk. Een bedwants is een zeer klein beestje, dat zich kan ontwikkelen in kamers en in bedden. Rentokil ondersteunt door de trainingen te geven, door te inspecteren en goede informatie te geven aan hotels.

Het voordeel van de Rentokil online bedwantsen training is dat de hoteldirectie en het management een inlog kunnen krijgen om samen met de housekeeping een training te volgen. Het is een taalloze training. In de training komen de tips en adviezen aan bod wat de housekeeping kan doen om dagelijks te inspecteren.

Bedwantsen bestrijden
Broodje meelwormen op Lowlands

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *