Bedwantsen in het hotel

    

hotelHet zou je toch maar overkomen. Denk je gezellig een weekendje weg te gaan, kom je thuis met bedwantsen. Voor je het weet hebben ze je hele slaapkamer overgenomen. Helaas gebeurt dit de laatste jaren steeds vaker. Maar buiten het feit dat het voor de gasten een flinke domper op hun vakantie is, is het voor het hotel ook behoorlijk negatieve reclame. Mensen praten niet alleen met elkaar over hun vakantie ervaringen, maar plaatsen tegenwoordig ook steeds vaker hun ervaringen op het internet. En al helemaal als deze negatief is. Als hotel eigenaar zit je uiteraard niet op negatieve reviews te wachten.

Bedwantsen zijn helaas niet te voorkomen. Gasten nemen ze mee in hun koffer. Eenmaal binnen kunnen bedwantsen veel overlast veroorzaken. Het probleem begint in één kamer, maar naarmate de plaag groter wordt, verplaatsten bedwantsen zich naar andere kamers. Ook de housekeeping kan verspreiding van de plaag veroorzaken. Bedwantsen kunnen zich door het hotel verplaatsen via beddengoed, handdoeken, maar denk ook eens aan de stofzuiger als een veroorzaker van het verplaatsen van bedwantsen.

Rentokil biedt verschillende soorten oplossingen tegen bedwantsen en niet alleen op het moment dat het al uit de hand gelopen is. Om de housekeeping en andere medewerkers bewust te maken verzorgen wij een klassikale training waarin medewerkers leren de signalen van bedwantsen te herkennen. Tevens leren ze tijdens de training wat ze wel en niet moeten doen als er bedwantsen in een kamer aangetroffen worden. Naast de klassikale training biedt Rentokil ook een online bedwantsen training. Deze training is vrijwel taalloos en kan gevolgd worden door alle medewerkers, op het moment dat het hen goed uitkomt.

Bedwants-van-dichtbijOok kunnen wij op iedere kamer bedwantsen detectie plaatsen. Wij controleren de detecties regelmatig, om op deze manier een eventuele overlast nog sneller te ontdekken.

Mocht er onverhoopt bedwantsen worden aangetroffen op een kamer, dan bestrijden wij de bedwantsen snel en effectief. De meest effectieve manier is de Entoherm hittebehandeling. Insecticide doodt alleen de volwassen bedwantsen, Entotherm doodt niet alleen de volwassen bedwantsen, maar ook de eitjes.

Door bedwantsen direct na ontdekking te bestrijden, voorkom je dat de bedwantsen zich verder kunnen ontwikkelen tot een plaag en dat ze zich verspreiden binnen het hotel. Ook voorkom je dat je veel mensen met een problemen opzadelt waar zij niet op zitten te wachten. Hoe sneller je erbij bent, hoe minder groot de schade. Zowel de repuatieschade als financiële schade doordat kamers niet meer gebruikt kunnen worden.

Heb je last van bedwantsen of wil je informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

NVWA maakt inspectiegegevens lunchrooms openbaar
De eerste mier
Reacties
  1. Michel

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *