Bedwantsenplaag

Bedwantsen

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Bedwantsen

Bedwantsen worden niet alleen hier in Nederland, maar overal ter wereld een steeds groter probleem. Het duurt soms lang voordat ze ontdekt worden en ze verspreiden zich snel, met als resultaat een snelle groei in het aantal uitbraken van bedwantsbesmettingen. De oplossing voor dit probleem ligt in een betere bewustwording, informatie over waar op gelet moet worden en ervoor zorgen dat bedwantsen na ontdekking snel worden aangepakt.

Bedwantsen herkennen

Of ze nu in uw huis, hotel of bedrijfspand zitten, bedwantsen zijn een ongewenst (en angstaanjagende) gasten. Alle 'bedden' zijn in gevaar, maar vooral die in hotels met een groot aantal internationale reizigers, of als je zelf een frequente reiziger bent. Maar ook bureaustoelen op kantoor kunnen besmet worden met bedwantsen.

Als u last heeft van bedwantsen, is uw enige zorg zo snel mogelijk van deze insecten af te komen. Bedwantsen blijven dicht bij een voedselbron, waardoor ze meestal worden gevonden in de buurt van waar mensen slapen, vandaar de naam van bedwants.

Vroege herkenning en innovatieve bestrijdingen (zoals onze gifvrije hittebestrijding) zorgen ervoor dat bedwantsen niet verspreiden naar andere delen van uw gebouw.

Rentokil weet hoe vervelend bedwantsen zijn. Bel ons gratis voor advies en een professionele oplossing.

Professionele bedwantsbestrijding

Bedwantsen zijn een onaangename plaag en zijn bijzonder moeilijk te bestrijden. Een grondige schoonmaak en het gebruik van insecticiden voor huishoudelijk gebruik kunnen helpen het aantal bedwantsen onder controle te houden, maar om een plaag te bestrijden is professionele bedwantsen bestrijding nodig. Rentokil biedt verschillende methoden om de bedwants te bestrijden. Wij kunnen bedwantsen bestrijden door middel van de Entotherm hittebehandeling of door middel van professionele insecticiden.

Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw medewerkers, of uw gezin en huisdieren. Als u zich zorgen maakt dat u mogelijk een bedwantsenprobleem heeft en een Rentokil medewerker wilt laten langskomen, dan kunt u ons bellen op ons gratis nummer of vul het contactformulier in.

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in

Bedrijven

0800 022 6600

Particulieren

0800 237 8745